Ares 1858 Posted July 2, 2013 Kto lubi ten sitcom o grupce wspaniałych Przyjaciół :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 2, 2013 Mam znajomych, którzy się tym zachwycali. Do mnie taki rodzaj humoru jakoś nie trafia. Ogólnie nie lubię sitcomów, strasznie mnie denerwuje jak mi ktoś dyktuje kiedy mam się śmiać. Jakby mnie traktowali jak jakąś głupią, bo nie wiem co jest żartem :/ Nie, ja tego serialu nie lubię :P Widziałam tylko kilka odcinków i nie mam ochoty na więcej ;) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted July 2, 2013 Powinnam piać peany pochwalne, ale niestety - pierwsze odcinki - baaardzo średnio, kolejne serie jeszcze gorzej. W sumie oglądałam tylko "z doskoku", i dlatego, że ktoś oglądał (najpierw siostra, potem ślubny). Osobiście w ogóle jestem mocno wybredna, zarówno w kwestii literatury, jak u filmu, i ten akurat do mnie nie trafił. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 5, 2013 Bez sensu zakładać osobne tematy do seriali ; ) To samo tyczy się tego o Xenie. Od tego jest ten wątek. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 5, 2013 Zamykam. Przenoszę do archiwum. O serialach dyskutujmy w temacie do tego przeznaczonym, jak słusznie zauważyła Nymph. Share this post Link to post Share on other sites