anulka79 1426 Posted November 26, 2018 A przybyło, przybyło ;) ! I to bardzo cenne rzeczy! Już wiem o co poproszę Świętego Mikołaja! Ponieważ nie załapałam się w koncertowym merchu na angielską wersję We Were Here, to stwierdziłam, że musi mi ją przynieść w tym roku Joulupukki! Niestety nie kumam niemieckiego i szkoda mi, że nie mogę sobie poczytać barwnej kroniki Nightwish. Jest za to co oglądać, zdjęcia są przecudowne! Książka zdecydowanie warta swej ceny, polecam :)! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted November 26, 2018 Przymierzam się do tego, dawno nie widziałem tanktopu męskiego Nightwish, a ten jest świetny. Pewnie bliżej lata się zaopatrzę. ;) https://www.emp-shop.pl/p/woe-to-all/381442.html 1 Share this post Link to post Share on other sites
LuciferMorningStar 396 Posted November 26, 2018 Zastanawiam się koszulkami, które trafiły do sklepów z okazji Decades. Ciężko wybrać jedną czy dwie. Wziąłbym wszystkie. Mikołaju, Mikołaju.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 27, 2018 Wziąłbym wszystkie. That's the spirit! Aniu, Twoja kolekcja koncertowa jest niesamowita... Na Arenie jest około 16 tysięcy osób a Ty nie dość, że złapałaś pałeczkę Kai'a (jakkolwiek bym tego nie ujął to brzmi... dziwnie) to jeszcze kostkę Emppu! Chociaż znając Ciebie to nie ma rzeczy niemożliwych ;))) /.../ a) była na mnie z trzy rozmiary za duża /.../ No... ale... :-D 1 Share this post Link to post Share on other sites