Freyja 228 Posted September 3, 2013 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 4, 2013 Nic mnie nie zaskoczyło :< Piosenke Tarji i Epiki znam, Therionu szczerze mówiąc mi się nie podobała. Wygrywa Marcin. Nie znałam tej piosenki i spodobała mi się : ] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 4, 2013 O matka dziękuje :) A ja poproszę o coś wesołego w smutne dni żeby mi humor się poprawił :) Punktacja: Evi - 13 Freyja - 9 Simo - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 4 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 3 Dark - 2 nightwishmaster666 - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 4, 2013 Miałam wiele piosenek na myśli, aż w końcu wybrałam tą : D Btw. na kiepski humor słucham smutnych piosenek ... żelazna logika. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 5, 2013 Zawsze mi się chce tańczyć, śpiewam i strasznie się wygłupiam przy tym utworze ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted September 5, 2013 [video=youtube] Jeśli chodzi o poprawianie humoru, to zawsze przypomina mi się to :D. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 6, 2013 Sølvi * znam Jelonka ;) Nymf* wygrywasz znowu :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 6, 2013 O, znowu : D Dzia ^ Punktacja: Evi - 13 Freyja - 9 Simo - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 3 Dark - 2 nightwishmaster666 - 2 Ja poproszę jakąś balladę najlepiej. Z ciekawym, życiowym, ale prostym tekstem : ) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted September 6, 2013 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 6, 2013 Nieśmiertelna ballada :P [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 7, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wifMmFdUxxw 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted September 7, 2013 [video=youtube] :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted September 7, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YZkiG5_pQAU Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 7, 2013 [video=youtube] Coś mi się nie wydaje, żeby ta cudowna ballada o przepięknym tekście i jeszcze lepszym wokalu przebiła Sinead O'Connor, ale spróbuję ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 7, 2013 Lubię tą ballade :) Ładny tekst. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 9, 2013 Evi Dobra piosenka, chyba każdy zna : > Marcin Nie spodziewałam się takiej piosenki po Mansonie : D Spodobała mi się. Sølvi Nie porwała mnie ta piosenka, ale zawsze będę za 'takimi' zespołami Polskimi : > Nightfall Gdzieś ją wcześniej słyszałam, ale dawno temu. Bardzo dobry wokal.Wspaniała piosenka o przyjaźni ; ) Dark Smutna, choć piękna piosenka. Freyja Spokojne, fajne :> Jillian Szkoda, że nie znalałam tłumaczenia do piosenki, więc niewiele rozumiem, ale bardzo przyjemnie się słucha. Dave_MaxXx Też ją lubię jak i cały ten zespół. Świetnie się wszyscy spisaliście ; o Mam teraz dylemat, co wybrać, bo większość jest wspaniała. Hmm punkt leci do Nightfall, ta piosenka jest na prawdę dobra. Punktacja: Evi - 13 Freyja - 9 Simo - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 3 Dark - 2 nightwishmaster666 - 2 Nightfall - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 9, 2013 Jej! Udało się po raz pierwszy :) Chciałabym usłyszeć jakiś romantyczny utwór, w gotyckich klimatach. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted September 9, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 9, 2013 Wahałam się co wybrać... Miałam kilka typów, ale jakoś żaden nie był dość romantyczny lub dość gotycki by go zaproponować :P padło na Tiamat ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 9, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IdzeREaklkQ Share this post Link to post Share on other sites