Agnees 62 Posted April 15, 2013 Pozwoliłam sobie założyć nowy temat z moimi tapeto-obrazkami z Nightwish, które robię w wolnej chwili. Postaram się dodawać je co jakiś czas :) Imaginaerum: http://www.wgraj.net/img.php?mode=show&file=28468&height=768&width=1366 2 Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 15, 2013 Ten wygląda dość nieźle, więc nawet ciekawie ci to wychodzi :) Jestem ciekaw następnych :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 15, 2013 Całkiem fajne :) . Mi by się nie chciało wycinać tego wszystkiego, naklejać na siebie i rozmazywać brzegi... Używasz Gimpa czy Photoshopa? Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted April 15, 2013 Dziekuję :) Używam głównie programu Pixia i Photoshopa. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 15, 2013 Fajne, ciekawe. Ale muszę zobaczyć więcej, bo wolałbym inne wycinki. Te rozmazane brzegi to pewnie gradienty. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 15, 2013 Łał pełny przepych Imaginaerum ! Świetna robota! Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 15, 2013 bardzo fajne. ale zupełnie nie w moim stylu. nie lubię jak jest tak dużo na raz. chociaż wiem, że wielu osobom się to podoba :) kwestia gustu :P ale wykonanie na moje ok b. dobre :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 15, 2013 Wykonanie b. dobre, ale osobiście nie dawałbym Floor tutaj, ona nie ma nic wspólnego z filmem. Jedynie trasa promująca, ale jednak to nie film. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 15, 2013 Ładne, twórz dalej. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 16, 2013 Jestem z Szymkiem. Floor jest nie na miejscu. Ale tapeto-obrazek piękny :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 5, 2013 Fajnie, tylko szkoda, że .jpg, bo trochę pojechało po jakości. Jestem ciekawa następnych ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 19, 2014 Pozwoliłam sobie założyć nowy temat z moimi tapeto-obrazkami z Nightwish, które robię w wolnej chwili. Postaram się dodawać je co jakiś czas :) Imaginaerum: http://www.wgraj.net/img.php?mode=show&file=28468&height=768&width=1366 To jet piękne ze starą i obecną wokalistką. Dobre, to jest na zdjęcie w tle na fb. :) Share this post Link to post Share on other sites