Adrian 3317 Posted April 21, 2013 Relacyja wkrótce! To nie mój pokój tylko moja część w mieszkaniu w Poznaniu. Kocyk w panterkę należy do siory, która czasem nocuje u mnie. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 26, 2013 A że impreza nie do końca wypadła tak' date=' jak się spodziewaliśmy, to już inna sprawa....[/quote'] Tzn. jak wyglądała? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 26, 2013 @up To samo pytanie Właśnie o co chodzi z imprezą? dobre focie czekam na więcej Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 26, 2013 Na miejscu pojawiliśmy się punktualnie łamiąc podstawową zasadę imprez - "nie przychodź na czas tylko jak się rozkręci!". :D Ano na rozkręcenie trochę czekaliśmy, bo ze 2 godziny, ale włączyli nam "End of an Era" i mieliśmy oczy jak pięciozłotówki... :) Potem weszliśmy na salę i chwilę byliśmy sami. Wkrótce doszli ludzie i zaczęły się tańce w rytm Nightwishka. Niestety było go dużo mniej niż w zeszłym roku. :( Publika głównie budziła się na NW, Sonacie itp. Było dużo różnych zespołów, a nawet nie mam dzisiaj głowy ich wymieniać. :D Co jeszcze... a no - nic nie piłem! Tylko wodę! :D Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted April 27, 2013 Z zespołów słyszałem (oprócz Nightwisha, który pojawiał się najczęściej) : - z finskich: Sonatę, Stratovariusa, Amorphisa, CoB, Finntrolla, Northern Kings (?) - drugim najlepiej reprezentowanych krajem była Szwecja: był Sabaton, Therion, Europe - spoza krajów nordyckich: Van Canto, Eluveitie Szkoda, że nie było tego obiecanego koncertu z Floor. Ciekawe, jak by to wyglądało na dużym ekranie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 27, 2013 Pewnie był tam, gdzie End of an Era :happy: Share this post Link to post Share on other sites