Pablito 1169 Posted April 10, 2013 Witam Wszystkich w tym szalonym dniu Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 10, 2013 Witaj : ) Nie zauważyłam jeszcze, aby miał być szczególnie szalony, niemniej może jeszcze o czymś nie wiem :P Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 10, 2013 Ja od rana mam szalony ,włącz pierwszy lepszy kanał informacyjny w telewizji to można pszalec Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 10, 2013 A!... Na szczęście nie mam pokusy włączenia tv. Poza Pingwinami, Moją Rodzinką i Gordonem Ramseyem nic tam nie oglądam :-D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 10, 2013 Ja wspominam 10.o4 na swój sposób Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 10, 2013 Jako zwierzę, które absolutnie nie lubi chodzić za tłumem, w każdej sytuacji staram się zachować własny punkt widzenia i indywidualizm, jeśli coś mnie interesuje mnie stal, a nie wybranego dnia, jeśli coś mam "uczcić" robię to bez ostentacji. Nie lubię "taniej sensacji" i żerowania na ludzkim nieszczęściu. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 10, 2013 Ja też nie lubię żerowania na ludzkim nieszczęściu i chcholego Tańca na trumnach ludzi których się znało Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 10, 2013 Współczuję wszystkim, którzy stracili wtedy bliskich, a teraz co roku muszą się spotykać z tym całym szumem, oskarżeniami, krytyką etc. Odnoszę wrażenie, że wszystko skupia się wokół jakiejś "afery" i "konfliktu interesów", a zwykli ludzie nawet nie mają szans przeżyć żałoby sami ze sobą. Ktoś chętny do zmiany tematu? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 10, 2013 to może pogoda ,u mnie słonecznie i pogodnie mam nadzieje że chmury się rozejdą bo przelatujące pasażery będzie widać jak na talerzu Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 10, 2013 U mnie słońca raczej jak na lekarstwo, jakoś tak szaro i chmurzaście za oknem... Ale dopóki nic nie pada i temperatura na plusie nie ma co się żalić :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 10, 2013 http://www.edusat.pl/vod.php/10/13/209/sport-na-maxa-na-maxa-2-akrobacje-samolotowe.html ciekawy filmik polecam Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 10, 2013 Dzień pochmurny, a ja na geografii zamiast słuchać nauczycielki, zastanawiałam się, czy mój kolega z klasy, który siedzi przede mną czesał kiedykolwiek włosy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 10, 2013 A ja się pochwalę, piłem herbatkę malinową z Adrianem :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 10, 2013 I co? Dobra była? Ja sie zdążyłam nauczyć historii na sprawdzian. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 10, 2013 Tak, była dobra. Teraz ja muszę się matmy uczyć. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 10, 2013 Powodzenia. Ja muszę zabrać siostrze ksiażke. Żeby odrobić matmę. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 10, 2013 ja dzisiaj też spędzę wieczór z matematyką, jutro czeka mnie udzielanie lekcji :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 10, 2013 Evi, współczuję. Przedtem chemia, dziś wszyscy z matmą? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 10, 2013 no widzisz, tak jakoś wychodzi :D ja lubię matematykę i lubię się jej uczyć. boję się tylko czasami, że nie wszystko potrafię wytłumaczyć komuś tak żeby zrozumiał... to jest chyba w tym wszystkim najtrudniejsze... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 10, 2013 Ja na ogół nie znoszę. Teraz mam wielomiany, rozumiem je, więc aktualnie lubię. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 10, 2013 ja nie lubię tylko tego działu z bryłami :P no i na studiach całki i granice mnie przerażały xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 10, 2013 Cieszę , że idę na jakiś kierunek humanistyczny. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 10, 2013 a wybrałaś już jakiś, czy na razie tylko tyle wiadomo, że humanistyczny? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 10, 2013 Ja tam lubię bryłki :) Lubie geometrie i stereometrie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 10, 2013 a wybrałaś już jakiś, czy na razie tylko tyle wiadomo, że humanistyczny? Myślałam nad polonistyką (bibliotekarstwo lub krytyka literacka) lub jakaś inna filologia. Share this post Link to post Share on other sites