Evi 1960 Posted April 3, 2013 @TheEscapist - dobrze, że uważasz na tą głowę :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 @TheEscapist - dobrze, że uważasz na tą głowę :P To nie moja ma być w ramach reputacji więc jej pilnuję :P Share this post Link to post Share on other sites
LuxiGames 1 Posted April 3, 2013 Byłem dziś w szkole i nie ma to jak pani z biologi dokarmiająca ptaki w kwietniu... Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 3, 2013 Kwietnia Zimie nie oddam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 BOW BEFORE A WAR CALL IT RELIGION ! Przepraszam, Tarja mnie zainspirowała do napisania tego tutaj xD Share this post Link to post Share on other sites
LuxiGames 1 Posted April 3, 2013 Powoli zaczynam się bać o to czy nie będzie ta zima cały kwiecień. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 Zna się ktoś na historii ? Potrzebuję streścić bitwę o Anglię :D Edit. Już sobie poradziłem :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 3, 2013 Ej, NO gdzie wasza wiara, czas spełnić życzenia!!!! Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted April 3, 2013 Mnie nie interesuje śnieg, 20 kwietnia ma być na tyle sucho i ciepło żebym mogła zrobić ognisko z noclegiem w namiotach, bądź tak jak było rok temu - na wszystkich kocach z okolicznych domów ;D Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 3, 2013 Eee. 20 kwietnia to ja na Dzień Otwarty na UW jadę :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 4, 2013 Dzień dobry ! :D Mam do kogoś z Was zadanie, chętnych szukam xD Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 4, 2013 Fajnie:) Ale może najpierw: jakie to zadanie? :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 4, 2013 Fajnie:) Ale może najpierw: jakie to zadanie? :D "Co sądzisz o postarzaniu produktów? Uzasadnij swoją opinię w 200-250 słowach." A ja bym polski sobie zrobił w tym czasie :happy: Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 4, 2013 Fajnie:) Ale może najpierw: jakie to zadanie? :D "Co sądzisz o postarzaniu produktów? Uzasadnij swoją opinię w 200-250 słowach." A ja bym polski sobie zrobił w tym czasie :happy: Hahaha :D W sensie: de coupage? :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 4, 2013 Fajnie:) Ale może najpierw: jakie to zadanie? :D "Co sądzisz o postarzaniu produktów? Uzasadnij swoją opinię w 200-250 słowach." A ja bym polski sobie zrobił w tym czasie :happy: Hahaha :D W sensie: de coupage? :P W sensie instalowanie w urządzeniach chipów, które powodują to, że po jakimś tam czasie urządzenie przestanie działać :happy: Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 4, 2013 Fajnie:) Ale może najpierw: jakie to zadanie? :D "Co sądzisz o postarzaniu produktów? Uzasadnij swoją opinię w 200-250 słowach." A ja bym polski sobie zrobił w tym czasie :happy: Hahaha :D W sensie: de coupage? :P W sensie instalowanie w urządzeniach chipów, które powodują to, że po jakimś tam czasie urządzenie przestanie działać :happy: A... to zbyt techniczne jak na moją wiedzę :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 4, 2013 Czyli się biorę za pisanie ... Miłego wieczoru :D Cholera, nie chce mi się ... :( Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 4, 2013 Czyli się biorę za pisanie ... Miłego wieczoru :D Cholera, nie chce mi się ... :( Mogę Cię duchowo powspierać :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 4, 2013 Czyli się biorę za pisanie ... Miłego wieczoru :D Cholera, nie chce mi się ... :( Mogę Cię duchowo powspierać :P Duchowo to tam wiesz ... Napisałem już ... 25 słów ... mam 10% mojej pracy ... Cholera, moja natura mat-fiza się przejawia xD Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 4, 2013 Jeszcze trochę posiedzisz na forum, to dojdziesz do 50 :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 4, 2013 Powodzenia ! Ja wczoraj nie przeczytałam 60-stronowej książki, więc brawa dla mnie. Btw. Kto wymyślił rosyjski?! Szatański język! Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 4, 2013 MAM 115 ! :D Forum cię natchnęło! :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 4, 2013 Już mam 135 słów i tak jakby skończyłem .. Cholera, muszę trochę wody polać ... MAM 201 SŁÓW, skończyłem xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 4, 2013 cóż za emocja, było wziąć udział w zawodach :D Share this post Link to post Share on other sites