Invidia 621 Posted April 2, 2013 Ja też życzę wszystkim dobranoc, bo jutro jednak do szkoły. Tylko nie spamujcie zbyt dużo :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 @Morderca Opęta, raz kumpel mi opowiadał, jak się dziwnie trząsłem. Ciekawostka, bo wcześniej chyba OoBE odprawialiśmy, jedyne co mi się udał w OoBE to tylko wibracje, jakoś nie mam cierpliwości. A po za tym wątpię, mam swój pentagram i się nic nie przedrze :) @Invidia Policzę pieniądze, gdzie się udamy? Jak miło, no powinniście z niej przykład brać. :) Ktoś wykonał pełne OoBE? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 2, 2013 @Acient, nie wiem co to OoBE. Ale możemy się udać do Krakowa, ja mam zamiar się tam udać w weekend :) Szymek, czemu angielskim? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 2, 2013 Ja nie wiem co to jest :> @Acient, nie wiem co to OoBE. Ale możemy się udać do Krakowa, ja mam zamiar się tam udać w weekend :) Szymek, czemu angielskim? Nie wyślę kolejnych "numerów" poradnika xDDDDDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 2, 2013 Nie wyślę kolejnych "numerów" poradnika xDDDDDDDDDD Oj, chyba się popłaczę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 2, 2013 Nie wyślę kolejnych "numerów" poradnika xDDDDDDDDDD Oj, chyba się popłaczę. Tak jak myślałem. Nadrabiam dzisiejszą nieobecność :> Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 W wekend to ja mam szkołę :( Out of Body Experience - Doświadczenie po za Ciałem Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 2, 2013 Nadrabiam dzisiejszą nieobecność :> Akurat teraz jak chce zejść :huh: W wekend to ja mam szkołę :( Może być piątek po południu. Albo czwartek. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 2, 2013 Nadrabiam dzisiejszą nieobecność :> Akurat teraz jak chce zejść :huh: Nie śpij, nie opłaca się :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 2, 2013 Nadrabiam dzisiejszą nieobecność :> Akurat teraz jak chce zejść :huh: Nie śpij, nie opłaca się :sleepy: Niee, bo po co się wyspać :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 2, 2013 Pocieszę Cię Invidio, jutro wstaję o 5 :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 2, 2013 A mi zlikwidowali autobus pod szkołę, i oprócz wstania o 6 muszę lecieć na nogach 6 km. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 @Invidia lekcje w piątek zaczynam o 15.15 :D @Szymek Nie opłaca się :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 2, 2013 Acient, to tak właściwie to kiedy ty masz czas wolny? Bo chyba prędzej ja się dostosuje :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Ja to mam wolne od soboty od południa, do piątku do południa :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 2, 2013 Zdecydowanie sobota :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 2, 2013 Ja to mam wolne od soboty od południa, do piątku do południa :) Za dobrze, za dobrze... Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 No co, miał być staż Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 2, 2013 Dobra, ja też się powoli zwijam, ogarnąć się jeszcze muszę >.< Do przeczytania xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 2, 2013 NARESZCIE. Dobranoc wszystkim :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 2, 2013 Adrian zamknął Wam wątek matrymonialny... Oj chyba już wiem, kto będzienastepny do duszenia :P A tak serio, to dobrze, bo to był temat bez sensu - od tego jest pogadalnia ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Ale miał konkretny cel "miłość" :D A była fajna zabawa jak on mógł, eeee Adek jesteś be wiesz :P Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 2, 2013 Ancient, to załóż wątek o miłości - taki ogólny ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Bo by mnie jeszcze za to zabili :D Że miłość obudowuje logiką :D A mój przepis na miłość, to trochę podobieństwa i własnego zdania. Powinno być cacy. A tak apriopos to gdzie wszystkich posiało, dopiero 22.00. Kiedy ja chodziłem na 7.00, busa miałem 6.20, a miałem wstać 5.30, to się kładłem o 24.00 :D Share this post Link to post Share on other sites