LuxiGames 1 Posted March 31, 2013 Ja tam już się najadłem żurkiem, później na 1h spacer (może i więcej). No ale po co mam jeść jak jestem pełny (kogo ja oszukuję). Dobra, ale serio to niestety muszę się pilnować bo zjem czegoś za dużo to później 2 dni się męczę. Raz po świętach musiałem na dietę zdrowotną przejść. :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Biedny :( Ja za to po świętach będę marudził, że znowu przytyłem, także możecie się nastawić już na to psychicznie. Share this post Link to post Share on other sites
LuxiGames 1 Posted March 31, 2013 Ja jako jedyny z klasy po świętach chudnę (bo jest czas na spacery) :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Poszedłem do kuchni po coś do picia a wróciłem z de volaille'm -,- Share this post Link to post Share on other sites
LuxiGames 1 Posted March 31, 2013 Spoko :) Ja jestem asertywny, a postanowiłem że się nie będę obżerał. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Idę się położyć. Może sobie trochę pośpię. Do później ! Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted March 31, 2013 Donna Summer! AJ FIL LOW! I zimno. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted March 31, 2013 Ktoś się może ogarnia w nowym prawie? Na prawie jazdy posiadam kategorię B. Wcześniej też zdałem egzamin na kartę motorowerową. A teraz weszła kategoria AM. Muszę wymieniać prawo jazdy? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 @xhonek - google pomaga: http://www.skuterowo.com/koniec-karty-motorowerowej-prawo-jazdy-am-i-a2/ z tego wynika, że wymiana jest konieczna, bez konieczności zdawania egzaminu. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 31, 2013 No ja wiedziałam, że jak stąd pójdę to będę żałować xd 120 nieodebranych Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Ja miałem 70 po nocy, takze nie było źle (większość to pogadalnia była) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 31, 2013 Witam wszystkich co jeszcze przeżyli tą zimę :( Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 Ja już powoli umieram, tylko kaloryfer trzyma mnie przy życiu xD. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 31, 2013 Ja dopiero do domu dotarłem, cały w śniegu. Zimno :( Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 LOOL hahaha TheEscapist - twój nowy avatar rządzi :D mam kilka zdjęć wiewiórek z ostatnich wakacji, wrzucę je specjalnie dla ciebie do mojej galerii w najbliższym czasie xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 U mnie znowu padać zaczęło -,- A się cieszyłem, że topnieje ! Aktualnie się tulę do kalafiorka (kaloryferka) ! LOOL hahaha TheEscapist - twój nowy avatar rządzi :D mam kilka zdjęć wiewiórek z ostatnich wakacji, wrzucę je specjalnie dla ciebie do mojej galerii w najbliższym czasie xD A dziękuję :happy: Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted March 31, 2013 U mnie sypie od rana. Mam dość! Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 31, 2013 TheEscapist jak z reklamy Baśka albo Kłychcik :p Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 LOOL hahaha TheEscapist - twój nowy avatar rządzi :D mam kilka zdjęć wiewiórek z ostatnich wakacji, wrzucę je specjalnie dla ciebie do mojej galerii w najbliższym czasie xD A dziękuję :happy: Faktycznie zacny avatar. Teraz tylko ja robię z siebie debila z łowcami, ale dobra tam, ktoś tu musi być głupi :P. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Tyś Łowczyni, a ja Megawiewiórka :happy: :ninja: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 Tyś Łowczyni, a ja Megawiewiórka :happy: :ninja: Czyli, że mam na ciebie polować ? Poleje się krew :happy::devil: . No i wracamy do wczorajszego duszenia :P. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted March 31, 2013 A jam wierny fan Nekci Menij Show ♥ Share this post Link to post Share on other sites