Sølvi 237 Posted March 30, 2013 A ja idę robić fiński chleb wielkanocny. Przepis os Sionqa. Jak wyszło? :) Maggie zapodala byś przepis na fiński chleb wielkanocny. ' date='ciekaw jestem jak się go robi[/quote'] Wrzuciłam w "Jadalni".. Przerażają mnie moje zaległości.... :o Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 Zaległości nadrobione tylko 700 nowych postów ufffff ciężko było. Piszecie szybko jak i myślicie. Dużo tego :p Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 jest mam złapałem. Tylko jak ci oddam jak go zjem? Jakoś tam kiedyś się odwdzięczysz xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Właśnie wróciłam z kuchni. Mama mnie przymusiła żebym zrobiła sałatkę i skończyło to się zabandażowaną ręką. Niech żyje Wielkanoc! Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 Kocham sałatkę warzywną ♥ mam nadzieje że nie tak strasznie ta reka wygląda. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 a ja ... do tej pory się jeszcze nie ubrałem i siedzę tak, jak spałem xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Kocham sałatkę warzywną ♥ mam nadzieje że nie tak strasznie ta reka wygląda. Też mam taką nadzieję. Starałam się nie patrzeć :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 Trzymamy kciuki :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Hmmm, mogę ja zabandażować ? :D W następny wtorek mam z bandażowania sprawdzian :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Ale to ty przyjeżdżasz do poszkodowanego :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 A załatwisz mi skorupę żółwia taką, by na mnie pasowała ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Coś się znajdzie :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 SERIO ?! XDDD Maggie, polujemy też na megażółwia ? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Taki ostatnio nawiedził stawek obok mojego domu :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Futro na mój ogon kosztuje 110 zł -,- Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 To może zamiast zbierać się na sznurówki do glanów wolisz zbiórkę na ogon wiewiórki? :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 30, 2013 TAK, tak, tak... Megażółw ! A tak przy okazji, po co ci ta skorupa ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Bo po skojarzeniu kosztów futer doszedłem do wniosku, że żółw będzie tańszy xD To może zamiast zbierać się na sznurówki do glanów wolisz zbiórkę na ogon wiewiórki? :P OKEJ :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 30, 2013 Bo po skojarzeniu kosztów futer doszedłem do wniosku, że żółw będzie tańszy xD No dobra, ten ogon to jakoś widzę, ale skorupa żółwia? Co z tym zrobić? Moja wyobraźnia mnie zawodzi... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Bo po skojarzeniu kosztów futer doszedłem do wniosku, że żółw będzie tańszy xD No dobra, ten ogon to jakoś widzę, ale skorupa żółwia? Co z tym zrobić? Moja wyobraźnia mnie zawodzi... Założyć na plecy jak plecak, o ! xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 A jak do tego dorobisz sobie warkoczyki na brodzie.... Nie ogarniam xd Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 30, 2013 Tylko czy wrazie zagrożenia da się w to schować? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Ahahahahha ♥ oj bo znajomy ma być za Rainbow Dasha przebrany, a jego zwierzątkiem jest żółw, no i tak żebyśmy pasowali xD Tylko czy wrazie zagrożenia da się w to schować? :happy: Znowu doprowadziłaś mnie do stanu agonalnego :happy: Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 To może zamiast zbierać się na sznurówki do glanów wolisz zbiórkę na ogon wiewiórki? :P Najpierw jedna akcja :p xD Share this post Link to post Share on other sites