Pablito 1169 Posted March 29, 2013 U mnie sypał rano i znów jest Biało Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 U mnie megabrzydka pogoda. Wszystkiego najlepszego! *przybija herbatką malinową w monitor* @TheEscapist megafajny podpis xD. I Twój również :D megafajne świeta mamy z megaśniegiem :D Cholercia i zaczęło padać znowu -.- Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 No to w śmigusa obrzucamy się śnieżkami Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 29, 2013 To powinno się nazywać Meganoc, a nie Wielkanoc. :P Edit. Śnieżki są dla amatorów, obrzucajmy się lodem xD. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 ja mam propozycje Śniegonocy ,a to tridum nazwałem Tridum Masacrum Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 To powinno się nazywać Meganoc, a nie Wielkanoc. :P Edit. Śnieżki są dla amatorów, obrzucajmy się lodem xD. Megalodem ! :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 tylko uwaga podczas stąpania po kruchym lodzie,niedawny przykład z stolicy Przeraża Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 Off beze mnie >.< życie nie ma sensu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 Trzeba było tyle nie spać, o ! Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 EEE Invidia ,nie mów tak ,skąd taki Dekadencki nastrój Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 Nie spałam, wystąpiły kłopoty z internetem w postaci mojego brata ze szklanką soku ;C Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 Nie spałam, wystąpiły kłopoty z internetem w postaci mojego brata ze szklanką soku ;C Megaszklanka, czy megasok ? :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 Nie spałam, wystąpiły kłopoty z internetem w postaci mojego brata ze szklanką soku ;C Megaszklanka, czy megasok ? :devil: Zdecydowanie to i to. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 Nie spałam, wystąpiły kłopoty z internetem w postaci mojego brata ze szklanką soku ;C Megaszklanka, czy megasok ? :devil: Zdecydowanie to i to. Biedna ... :( Ja za to siedzę sam w domu i wyję do księżyca ;D Pablito, nie przejmuj się, to tylko megazmiana meganastroju :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 Ja dzisiaj mega nie mogłam usnąć... weszłabym na forum gdyby internet zdążył wyschnąć :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 Ja spałem 4 godziny i mam meganastrój :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 A ja siedzę w domu i upajam się muzą czcząc Święto Metalowca które dziś przypada Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 Dobrze że przypomniałeś, muszę sie upomnieć o prezent u rodziców. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 29, 2013 otóż to jakiś nowy albumik albo Wiosełko Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 A ja przelewam moją krew szykując sobie śniadanie :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 A ja przelewam moją krew szykując sobie śniadanie :devil: Megaśniadanie? :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 A ja przelewam moją krew szykując sobie śniadanie :devil: Megaśniadanie? :devil: Megasprytnie ! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 29, 2013 A ja przelewam moją krew szykując sobie śniadanie :devil: Megaśniadanie? :devil: Megasprytnie ! :happy: Megakrwią? :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 29, 2013 A przy okazji śniadania, zostawić was na chwilę i iść zjeść, a tu już 14 nieprzeczytanych... Łobuzy xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 29, 2013 A ja przelewam moją krew szykując sobie śniadanie :devil: Megaśniadanie? :devil: Megasprytnie ! :happy: Megakrwią? :devil: Jest mega :D Dziś zmarł aktor grający megazłego wuja megaczarodzieja Harry'ego Potter'a. Uczcijmy go minutą megaciszy. Share this post Link to post Share on other sites