xhonek 26 Posted May 17, 2013 6:4 dla Federera. Ale Janowicz gra świetnie. i Idę spać chyba. EDIT: uh, przełamanie dla JJ! EDIT2: Lepiej! 2:0 Dla Janowicza! Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Umieram, dobijcie mnie ... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 18, 2013 Nymphetamine, dlaczego umierasz i jaką opcję zastosować;)? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Kac, kac, kac ;< Dobry kumpel miał wczoraj urodziny, do tego zdane matury. Trzeba było się zalać w trupa haha, a teraz umirom ;< Szybko i bezboleśnie :c Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 18, 2013 To trzeba się naradzić jaka metoda spełni swoje zadanie- poczekajmy na doświadczonych umyślnych z DE;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Byle szybko xD Ale mi niedobrze. Jestem głodna i nie mogę nic zjeść ;x Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 18, 2013 Coś na gorąco i treściwego- zupka? Zmuś się jak ruszysz żołądek- pomoże:) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Nie wiem czy dam radę ;o Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 18, 2013 To może niech Cię zmywarka zje :happy: . Szymka zabiła to może i Ciebie. Jednak nie wiem czy to bezbolesne musisz się jego zapytać xD. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 To może niech Cię zmywarka zje :happy: . Szymka zabiła to może i Ciebie. Jednak nie wiem czy to bezbolesne musisz się jego zapytać xD. hahahaha okay! xD Może jakoś przeżyje te męki, ale więcej nie pije ;o Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Ale zmywarka nie lubi zkacowanych ludzi :( Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Ale zmywarka nie lubi zkacowanych ludzi :( Skąd wiesz? :< Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Pytałem jak już mnie jadła. No a wiec, w jakim sensie mam specyficzną urodę ? xD Wiem, że głupie. Tak jak ja :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 I tak mnie już nic nie zdziwi. Nie znam chyba normalnego człowieka xD No taką, że jakbym Cię spotkała gdzieś, to wydaje mi się, że bym Cię odrazu poznała. Ojej, po prostu jesteś charakterystyczny i tyle, nie umiem tego wytłumaczyć, tym bardziej dzisiaj, kiedy ledwo co myśle XD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Więc tym bardziej będę męczył xD Mów więc! xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Haha, błagam Cię nie męcz mnie. Jestem osłabiona fizycznie i psychicznie :< W ogóle wstaje rano, patrzę na historie połączeń, a tu numer jakiejś laski (co najlepsze pisałam z Nią smsy wczoraj). W ogóle jej nie kojarze i nie wiem skąd mam jej numer o.O Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Nie chcę chyba wiedzieć o czym pisałyście xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 hahahaha xD nic ciekawego :< Ale bez jaj, myślałam, że wszystko pamiętam o.o To smutne. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Skończyłem szyć ! xD Trzy pierwsze naszywki są na kostce xD W poniedziałek pójdę kupić kolejne ;_; o ile będą te, które chcę xD A co Cristiny, to właśnie znalazłem przyszłą żonę. Adi, Cristina ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 18, 2013 A nie jest trochę za stara? (Mówi to ktoś, kto uwielbia Marco...hipokryzja lvl99) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Sami, przez Ciebie przeżywam załamanie światopoglądu. ONA KUTFA MA 41 LAT ?! :O Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 18, 2013 Są ludzie, których czas omija. Christina, Ville Valo... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Chcę tak wyglądać w ich wieku ... ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 18, 2013 Gdzie Was wcięło wszystkich? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 18, 2013 Do spania! Nie ma gadania! Share this post Link to post Share on other sites