NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Może by na lekcjach spróbować... Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 tylko nie wystrasz nauczycielek bo taką miną ,to można przysporzyć o zawał Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 No raczej :D zawału u nauczycieli przede wszystkim Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 co jak co w takich okolicznościach to nie chciał bym zejść z tego świata,wolał bym inaczej Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 dlatego nigdy nie zostań nauczycielem :P Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 Kiedyś chcialem być nauczycielem Po ,a marzeniem wykładać na studiach przedmiot Heavy Metal Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Ja bym mogła wykładać o Nightwish :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 Ufff słucham teraz Epicy i odlatuje a numer Tides of time spowodował gęsią skórkę Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Świetna piosenka a ja śpiewam Over The Hills And Far Away na karaoke Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 to ja dziś rano starałem się śpiewać Dream of Mirrors Iron Maiden Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 I jak ci poszło? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 cały znam na pamięć ,oczywiście do Bruca mi daleko,szkoda że sufit mam nisko w pokoju Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Mi w coverach NW do Tarjii też daleko (do Anette prędzej). Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 Jak słucham NW z Tarją to nie śpiewam tylko staram cię wsłuchać w głos Tarji Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Ja też tylko dziś coś mnie naszło na śpiewanie Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 Lubie takie anielskie wokale Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Również lubię a szczególnie Tarje Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 Marzy mi się Trio Floor Tarja Simone w jednym numerze Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Nie tylko tobie :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 15, 2013 Marzy mi się Trio Floor Tarja Simone w jednym numerze Nie! :P Dajcie kogoś zamiast Simone ^^ Może być... Liv Kristine przykładowo :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 15, 2013 Marzy mi się Trio Floor Tarja Simone w jednym numerze Nie! :P Dajcie kogoś zamiast Simone ^^ Może być... Liv Kristine przykładowo :devil: Simone to w chórkach ;) Floor, Tarja, Vibeke ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 15, 2013 Floor, Tarja, Sharon. Ktoś musi wyciągnąć wysokie partie :devil: Simone, Liv i cała reszta w chórkach podczas refrenu! Chociaż ... Simone i Floor to dwa podobne głosy, więc może niech się zamienią? Simone się lepiej prezentuje na scenie ^^ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Zgadzam się z Invidią wszystkie naraz i będzie spoko Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 15, 2013 Simone i Floor to dwa podobne głosy' date=' więc może niech się zamienią?[/quote'] Nie :devil: Wiem! Floor, Tarja, Annlouice Loegdlund ♥ Share this post Link to post Share on other sites