Freyja 228 Posted May 14, 2013 Jakbym widziała, ze mi misdzi na ręce to >pac< i już go nie ma. Jak przekłuwasz? Ja nie wiem jak to jest mieć normalnego babla, bo ja mam praktycznie natychmiast zaogniony stan zapalny dookoła - zalezy jeszcze ile tego ustrojstwa tam wpuścił i niby jak miałabym ten jad wyciągnąć? A nawet jeśli, to ten stan zapalny i tak nie porzejdzie od razu ;/ Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 14, 2013 bierzesz igłę ,maczasz ją w Spiritusie ,i mniej więcej na środku bąbla robisz nakłucie tak abyś przebiła się przez główną warstwę skóry ,jak leci krew i żółty płyn (to jad)wyciskasz to do czasu jak bąbel maleje Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 A w ten sposób... no zobaczymy... czasem jest tak spuchnięte, że trudno znaleźć ten środek - znaczy miejsce w którym ukłuł. :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 14, 2013 Polski ustny zdaaany ♥ huhuhuhuhuhu Masakra :D Myślałam, że już się poddam, bo tak masakrycznie mówiłam prezentacje (już nie mówiąc o licznych i długich prrzerwach). Oprócz wstępu to prawie nic nie mówiłam tak jak miałam to przygotowane na kartce o.O 13/20 pkt ♥ Musiałam się wyżalić :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2013 A ja mam śliczne komarze zwłoki na ścianie przy łóżku. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 A ja, a ja ... Wczoraj dostałem moją pierwszą piątkę z niemieckiego w LO. Na samych 4 jadę. A w gimnazjum miałem 6 ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 14, 2013 A ja, a ja ... Wczoraj dostałem moją pierwszą piątkę z niemieckiego w LO. Na samych 4 jadę. A w gimnazjum miałem 6 ;_; To dobrze czy źle? : D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 14, 2013 6 z niemca??? Niemożliwe! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 A ja, a ja ... Wczoraj dostałem moją pierwszą piątkę z niemieckiego w LO. Na samych 4 jadę. A w gimnazjum miałem 6 ;_; To dobrze czy źle? : D Szczerze to nie wiem xD Ładna sygnaturka. Szkoda, że Simone i Mark nie są jednak parą ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 14, 2013 Hahaha, chyba, że tak xD Dziękuje, też mi się podoba ^^ Czy ja wiem czy szkoda? Byłoby chyba za idealnie :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2013 Szkoda, że Simone i Mark nie są jednak parą ;_; Ano szkoda. Razem wyglądają uroczo :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 14, 2013 No dobra, w sumie trochę szkoda haha xD Ale Simone w ciąży ;o Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 Dziecko jej i Olivera założy zespół Kamelotica. Mówię Wam. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 14, 2013 Nic nie może wiecznie trwać Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2013 Szymek, albo... Hm... Epilot? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 Kamelotica lepiej brzmi. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2013 Może i tak. Epilot kojarzy mi się z Papilotem. Albo.. Albo... EpiCamelot :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 Może Epicki Kamelot ? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 14, 2013 Dziecko jej i Olivera założy zespół Kamelotica. Mówię Wam. Gdzieś już to słyszałam xD a raczej czytałam ;d Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 A ja aktualnie próbuję z siebie wydobyć sopran liryczny Tarji podczas śpiewania GLS na EOAE. Nie wychodzi mi. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 14, 2013 A ja aktualnie próbuję z siebie wydobyć sopran liryczny Tarji podczas śpiewania GLS na EOAE. Nie wychodzi mi. Próbowałam wiele razy, kiedy nikogo nie było w domu. I niespodzianka - nie wychodzi mi. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 U mnie w domu aktualnie też nikogo nie ma xD Ale nie powiem, zaśpiewałem chyba lepiej od Anette. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 14, 2013 Szczerze mówiąc to nie jest żadna sztuka :> A ja zaraz będę miała pusty dom, wszyscy wychodzą, zostaję tylko ja i biedne uszy sąsiadów :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 Cała Polska będzie nas słuchać :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 14, 2013 Paweł w takim razie polecam :) Share this post Link to post Share on other sites