Guest Simo Posted May 12, 2013 Maggie, Ty brundoźlista postaci Ty! :happy: Ej, miałem być smutny! Symfonio, powiedzmy, że mnie nie interesują żeńskie części ciała :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 12, 2013 Maggie, Ty brundoźlista postaci Ty! :happy: Ej, miałem być smutny! Jak do masz coś do czystej to będę brudna ! :P A kto ci każe być wesołym? :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 12, 2013 Jeszcze go zjem na oczach ludzi i co będzie? Dobry obiad ^^ ? Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Czyli jednak roślinki? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Maggie, Ty brundoźlista postaci Ty! :happy: Ej, miałem być smutny! Jak do masz coś do czystej to będę brudna ! :P A kto ci każe być wesołym? :devil: TY ! :dodgy: Czyli jednak roślinki? Nadal pudło :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 12, 2013 Nadal pudło Ja wiem! Kociaki *.* :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 12, 2013 Jeeeeju... zostawić was na chwilę i czyste zło staje się brudne... jakieś jedzenie kotów, czy tam co? Nieludzkie części ciała... :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Nadal pudło Ja wiem! Kociaki *.* :happy: NIE :dodgy: Jesteście wredni! Nie pomagacie mi w byciu smutnym :huh: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 12, 2013 A kto ci każe być wesołym? :devil: TY ! :dodgy: Buhahaha mam taką władzę, że nawet jesteś wesoły na moją prośbę? :happy: Teraz ty stawiasz mi pomnik :D Czyli jednak roślinki? Nadal pudło :sleepy: A ja wiem xD. Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Wybacz z tą anatomią narządów żeńskich. Wyszło, że wzięłam Cię za jakiegoś zboczeńca, który jara sie podręcznikowymi obrazkami gdzie ukazane są elementy budowy ciała kobiet. Nie miałam niczego złego na myśli : ) No to powiedz co Cię ujęło w tej całej anatomii? Bo znowu palne coś głupiego ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 łaaa mój telefon scrobbluje :O Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 12, 2013 Jesteście wredni! Nie pomagacie mi w byciu smutnym Po co masz być smutny :o? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 12, 2013 Jesteście wredni! Nie pomagacie mi w byciu smutnym Po co masz być smutny :o? Bo Szymek chce być takim krejzi smutnym gotem :D. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Wybacz z tą anatomią narządów żeńskich. Wyszło, że wzięłam Cię za jakiegoś zboczeńca, który jara sie podręcznikowymi obrazkami gdzie ukazane są elementy budowy ciała kobiet. Nie miałam niczego złego na myśli : ) No to powiedz co Cię ujęło w tej całej anatomii? Bo znowu palne coś głupiego ^^ Jej nauka z inną osobą człowieczą xD Więcej nie powiem! Jestem smutny! Mam być smutny, bo podobno jestem zbyt radosny na bycie gotem, a ja chcę być gotem xD Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 ahaaaaa, czyli anatomia w praktyce! Było trzeba tak od razu! Ale ja głupia jestem, że się nie domyśliłam od razu... xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 ahaaaaa, czyli anatomia w praktyce! Było trzeba tak od razu! Ale ja głupia jestem, że się nie domyśliłam od razu... xD W moim przypadku jest tylko jedno "ale", ale nie będę mówił o tym "ale", bo ono wcale nie jest ciekawe, jak na "ale" oczywiście :P Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 12, 2013 Szymek kręcisz, oj kręcisz :P Mam pewne domysły... ALE pozostawię je dla siebie ;) Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Prawdziwy GOT "Jeśli już załączy kompa to gra tylko w GOTHic'ka". Siedzisz na forum, jak to wytłumaczysz? ;> I pamiętaj, Mroczny Pan patrzy.... każde słowo może zostać użyte przeciwko Tobie. Masz prawo do adwokata. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Szymek kręcisz, oj kręcisz :P Mam pewne domysły... ALE pozostawię je dla siebie ;) Wiem, że kręcę - dupką przy dźwiękach Mandragora Scream :happy: Prawdziwy GOT "Jeśli już załączy kompa to gra tylko w GOTHic'ka". Siedzisz na forum, jak to wytłumaczysz? ;> I pamiętaj, Mroczny Pan patrzy.... każde słowo może zostać użyte przeciwko Tobie. Masz prawo do adwokata. Nie gram w gothica, przykro mi :P Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 No to nie jesteś prawdziwym GOTEM, przykro mi. ;p Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 jestem, nie znasz się! Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Ja się nie znam?! Do mnie tak?! ...Proponuje załatwić to po męsku... MAAAAMOOO!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Ja załatwię to po króliczemu. *kic, kic, kic* *bach z łap w pyszczek* Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Moje Nazgule już po Ciebie idą ; ) Potną na kawałki, zakopią, odkopią, sklonują i zabiją te klony Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Nie było mnie jeden dzień, a tu powariowali O.O Share this post Link to post Share on other sites