Guest Morderczyni Posted April 28, 2013 Mogła mi nie mówić. Teraz będę się zastanawiać. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 28, 2013 No i 1111 mój własny post, w takim razie spadam, miłego dnia :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 28, 2013 Siemka wszystkim, co u was? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 28, 2013 Zajmuję się uzupełnianiem kilku dyskografii, bo zauważyłam luki. Co robisz, Ancient? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 28, 2013 Luki ja też ich nie lubię. A ja się umyłem, przejrzałem fb i tam nic ciekawego, same nudy dzisiaj i mam zły humor. Chciałem coś przetłumaczyć na fiński, ale google tłumacz nie jest skory do pomocy. Chyba sobie obejrzę "Castle". Zrobiłem sobie teścik iq i pokuzuje, że wzrosło 20 punktów :D Ale przydało by się coś nowego, bo już wielokrotnie rozwiązywałem tak podobny test: http://iqtest.dk/main.swf Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 28, 2013 Życie z maturzystką w domu to nie życie. Tylko "wyłącz muzykę, nie przeszkadzaj, w ogóle zniknij". ZGROZA Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 28, 2013 A ja mam maturzystkę za ścianą, jakoś nie ma problemu z muzyką :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 28, 2013 Powiedz to mojej siostrze... Jej nawet westchnienia przeszkadzają... Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 28, 2013 Ja jak zdawałem mature to muzyka uratowała moją Maturę z Polskiego Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 28, 2013 Muzyka uratowała mój dalszy pobyt w szkole - a dokładniej Sabaton gdy uczyłem się na historię - miałem zagrożenie, a Sabaton mnie nauczył trochę na temat drugiej wojny :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 28, 2013 Miło słyszeć że Sabaton pomaga w uczeniu się o 2 wojnie ,mnie jeden z numerów Iron Savior otworzył inwencje twórczą na maturze z polskiego ,i jeszcze dostałem spieprz od komisji abym nie nucił numeru pod nosem Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 28, 2013 No np gdy dostaniesz pytanie "Opisz wyzwolenie się państw zachodnich spod okupacji" i znasz kawałek Promo Voctoria o operacji D-Day, to masz odpowiedź samą w sobie xD Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 28, 2013 Ja na maturze z historii miałem temat Działania polityczne i militarne Niemiec od zakończenia I wojny do końca II wojny światowej Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 28, 2013 Z tym to byłoby gorzej xD Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 28, 2013 Ten temat poszedł mi jak z płatka ,w ogóle II wojna to mój ulubiony temat ,a na ustnej miałem fuksa ,bo wylosowałem zestaw pytań dotyczący II wojny światowej Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 28, 2013 Aleście tu postów natrzaskali :P Co do imienia Stefan - mam wiele skojarzeń z LO, bo tak miał na imię nasz facet od fizyki i były niezłe jazdy, bo jak wiadomo "wszyscy na biol-chemie kochają fizykę ilością godzin jak na podstawę, a z materiałem jak na rozszerzenie", np. - szkieletor zrobiony na łacinie (taki inny sposób nauki słówek ^^) miał na imię... STEFAN - i wiele innych żartów Generalnie to fizyka jest moim głównym skojarzeniem z imieniem Stefan i zawsze wtedy się uśmiecham pod nosem ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 28, 2013 Zmienił mi się plan lekcji. We środę kończę o 11:45. Mam 4 lekcje. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 28, 2013 ja mam 5 lekcji w środę i kończę o 12.35. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 28, 2013 A ja właśnie skończyłam szkołę w piątek :< Strasznie szkoda jest się rozstawać. Czuję taką pustkę w sobie ... Za bardzo przywiązuje się do ludzi, to jest zbyt uciążliwa wada :c Nie mam pojęcia co teraz robić. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 28, 2013 Najmniej lekcji mam w poniedziałek i czwartek bo siedem. Cieszyć się wolnością! A potem przeżyć. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 28, 2013 Ja we środę miałabym 6, ale polonistka dogadała się z dyrekcją i polak mamy w poniedziałek na 1, a na wf nie chodzę. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 28, 2013 Dobrze masz! My na wf cały czas w siatkówkę gramy. Nie żeby mi dobrze szło czy coś xd Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 28, 2013 Przeczytałem list otwarty do Tarji. I jakoś tak mnie śmierdzi tym, że Tuo był zazdrosny o męża Tarji... W każdym akapicie o nim wspominał jako o najgorszym xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 28, 2013 Skontaktować cię z moim kariologiem, Invidio? Share this post Link to post Share on other sites