Invidia 621 Posted April 16, 2013 Wyjedź do Finlandii. Tam Polaków jeszcze nie widzieli. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 16, 2013 aby wyjechać to też trzeba mieć za co ,a marzy mi się Finlandia albo Rosja Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 16, 2013 Moja mama chce jechać do Rosji, to może cie podrzuci. Moim życiowym celem jest Finlandia albo Szkocja. Dom Jamesa Bonda na wrzosowisku będzie kiedyś mój :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 16, 2013 Mnie za to marzy się prywatna Dacza kolo lotniska Instytutu im Zukowskiego pod Moskwą Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 16, 2013 Mówisz mi o czymś, o czym nie mam pojęcia :D ale ok. Mnie Rosja zniechęca. Chyba za dużo internetu o_o A tak na boku: mamy własną jedną stronę Pogadalni ^^ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 16, 2013 Eh...Rosja mi się kojarzy z dzisiejszym angielskim :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 16, 2013 Skąd takie skojarzenie ? Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 16, 2013 Robiliśmy narodowości na angielskim i tak jakoś wyszło. I don't like :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 A ja cale 8 godzin byłem na słońcu :D, zero zachmurzenie jedna chmurka w oddali, masakra. Być w gimnazjum jest przesranie, niektórym się wydaje, że nie wiadomo kim są, etap dorastania. Jak to ministerstwo potrafi uprzykrzyć komuś życie, wrzucić tak wielu uczniów z nie pewną osobowością (w pakiecie z arogancją i przecenianiem siebie). Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 16, 2013 Jak na dworze jest więcej niż 25 stopni, to dla mnie to jest komunikat, że nie należy wychodzić z domu. Dlatego podziwiam Ancient. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 Głowa boli, chyba nos sobie opaliłem :D i kawałek czoła. A wyobraź tak sobie, że niektórzy tak cały dzień kopią ziemniaki, albo w pomidorach. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 16, 2013 A ja mam uczulenie na słońce, mam dopiero przesrane... :( Czy zima czy lato to słońce jest, a ja sobie cierpię. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 16, 2013 @Ancient Nie strasz mnie. Mojemu tacie się chce własnych ziemniaków. Kiedy to zrealizuje, to przenosze się do babci. Biedna Maggie. Ale popatrz pozytywistycznie, masz konkretny powód żeby wyjechać do mroźnej Finlandii. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 Spokojnie może szklarnie zbuduje, albo pod folią. Ale pod folią może być gorąco :/ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 16, 2013 Raczej nie. W każdym razie nic o tym nie mówił. Ale gdziekolwiek by to było, i tak będzie gorąco. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 16, 2013 @Invidia tak biedna ja. A z tą Finlandią to nie najgorszy pomysł xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 Grabiłem patyki tak właściwie. Łyse drzewa, krajobraz nie za fajny, muzyki nawet nie mogłem słuchać, wszystko mnie irytowało. Odpaliłem sobie album Aquaria: A Liquid Blue Trances (Diane Arkenstone), aż wiaterek zaczął powiewać :). Mózg ochłonął trochę. Maggie i co nic nie da się poradzić z tym uczuleniem? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 16, 2013 @Ancient nie jest tak źle, kiedyś miałam 100 razy gorzej, teraz jest łagodniej. Wystarczy porządny krem z filtrem, a jak nie to mam nienaturalne rumieńce. Jeszcze sobie ktoś pomyśli, że to na jego widok i co będzie? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 A to jak tak mówisz to niedługo będziesz mogła po słońcu skakać ;) Tego błękitnego nieba, już mi dzisiaj nie potrzeba. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 16, 2013 a do mnie się ludzie uśmiechają, a ja myślę potem o nich przez kilka dni -,- Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 No niektórzy potrafią robić takie wrażenie, a ty i tak za cholere nie dowiesz się o co chodzi, życie :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 16, 2013 a dzisiaj przechodziłam przez przejście i jakiś facet zaczął cofać i mnie "potrącił" :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 16, 2013 Wrażenie, wrażeniem. Ja tego kogoś znam -,- Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 16, 2013 Szymek się na mnie obraził, zaraz dostanę depresji... :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 16, 2013 Maggie, przez chłopaka? Nawet pzez Szymka nie warto. Share this post Link to post Share on other sites