pawel27g 57 Posted April 7, 2013 :) Zabijesz mnie. Kupiłem w empiku 5 raz ta samą płytę w ciągu 3 miesięcy "Nevermind" szkoda że nigdy nie dostane autografu :( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 7, 2013 Przykre, ale niestety:( Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Chyba że jakimś cudem od Dava Grohla i Krista Novoselica Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 7, 2013 Mnie się "cuda " zdarzyły"- kocham marzenia:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 7, 2013 ja nie mam siły... nie było mnie może 3 godziny i 99 nieprzeczytanych postów... chyba umrę czytając to o_O Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Dzięki marzeniom człowiek wierzy we wszystko. Marzenia są piękne. A jeżeli sie je zrealizuje o matko aż nogi się uginają Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted April 7, 2013 Jak nie dziewczyny, to Ty ... Jeśli mnie udusisz, to ja ... TO JA ZABIORĘ TWOJEGO MEGAŻÓŁWIA, O ! Nie ma takiej opcji :P Mega Żółw jest mój :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 A co tu się stało, nasypało postami ja nie wiem o.O Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2013 Zaczynam żałować, że przerzuciłam offtop z interpretacji tekstów do pogadalni, bo już zniknął ^^ A co to się stało, że ilości postów nie widać :>? Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Zastanawiam sie czy to był dobry pomysł z Pogadalnia. Są plusy jak i minusy. Miło sie z wami pisze tutaj o wszystkim, ważnych jak i o bzdetach. Ale wiele razy spotyka mnie szok, staram sie wszystko czytać, ale jest to trudne. Przez to że co chwila jest inny temat. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2013 No tak, bo to takie miejsce offtopu, z racji, że sb ma nie być, ani żadnej tego typu możliwości, a przecież wątpię, żeby teraz ktoś nadrabiał te strony w pogadalni jak go dłużej nie ma ^^ Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Dla mnie ważne jest zapoznanie z wami, a po przez czytanie tutaj, dowiaduje sie czegoś ciekawego. Nie możliwe jest skompletowanie wszystkiego ale co ciekawsze i owszem. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 Ale myślałem, że koncepcją tego tematu jest lekka olewka, więc czym się przejmować :) No cóż trzeba ludzi nakłonić do zakładania konkretnych tematów, ale to już komu się chce :) Wtedy nie będzie narzekań Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2013 No cóż trzeba ludzi nakłonić do zakładania konkretnych tematów' date=' ale to już komu się chce [/quote'] Nie nakłaniać, zaczyna się zawsze od siebie, więc do roboty :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Racja. a nawiasem mówiąc ciekawa sygnatura Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 @Sionqa Ale to nie ja pisze, że nie mogę się tu oczytać, więc coś trzeba na siłę wykonać :D Moja droga, ja się upisałem w odpowiednich tematach, więc się nie martw o mnie. :P Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2013 a nawiasem mówiąc ciekawa sygnatura O musicbar Ci chodzi? Moja droga' date=' ja się upisałem w odpowiednich tematach, więc się nie martw o mnie. [/quote'] Ależ nie martwię się, spokojnie :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 a nawiasem mówiąc ciekawa sygnatura O musicbar Ci chodzi? Jeśli czegoś nie "kapujesz", to nie mów mi, że pisze nie zrozumiale. Ja potrafię wielu ludzi zrozumieć, potrafię zrozumieć tych, których nie pojmujesz. Bo próbuje zrozumieć. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2013 Właśnie nie wiedziałam, do kogo się odnosisz :D Dzięki, dzięki xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 7, 2013 A co to się stało, że ilości postów nie widać :>? ojej... faktycznie. nic nie widać, tylko gwiazdki. ciekawe czy to jakieś nowe zasady :> Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Dziękujesz za Ancient?? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 Teraz wiem i dziękuje, miłościwy panie. :) Jakiej ilości i jakich gwiazdek? Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2013 Dziękuję, za to, że mnie oświeciłeś xD Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 Nie no, nie mogę Sionqa się mną nie przejmuje, zostawiłaś mnie, jak mogłaś ? Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 O Jezu jak fajnie cicho się zrobiło :p Share this post Link to post Share on other sites