KarolinaBlacking 29 Posted April 4, 2013 uroczyście oświadczam, iż : kocham poprawiać moją bibliografie 100000000000000 raz. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 4, 2013 To dobrze :cool: albowiem może przyjdzie 1000...01, coby dopełnić Twej radości? :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 4, 2013 Czas i nadejdzie na kolejne, bo czas właśnie jest powodem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 A ja mam jutro sprawdzian i kartkówkę z hiszpańskiego na jednej lekcji i się nie uczę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 4, 2013 A JA MAM DALSZE CZĘŚCI GRY O TRON BUAHAHAHAHAH Oceny mi znowu spadną xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 Martwisz się. Mi zostało tylko 250 stron kiążki. A z hiszpańskiego mam ściągi. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 4, 2013 To się weź w to wkręć jakoś i będzie ci się chciało :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 4, 2013 Ja jak się wezmę za czytanie Gry... to nie będę nic innego robił :> Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 Bibliofilizm. Zrozumiałe. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 4, 2013 Cza się w kręcić w nauke i bedzie cacy :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 E tam, nauka. Do matury daleko. Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted April 4, 2013 Poprawiłam : przyrzekam : robie to ostatni raz, mam totalnie gdzieś wszytskie kropki, przecinki, miasta, mickiewiczów, dostojewskich, singtonów, amnezji, manii, paranoji i innych dolegliwości związanych z chorobami psychicznymi - Ameeeen. ;D A jutro tylko idę oddać bibliografię o 9 i idę się upić ! ha! alkoholizm się szerzy '-.- Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 Wiecie, że za alkoholizm można trafić do psychiatryka na 3 miesiące? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 Jeszcze takiego przypadku nie widziałam. Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted April 4, 2013 za palenie nie, bo mimo wszystko to nie jest az tak inwazyjne uzależnienie tzn. alkoholizm szkodzi człowiekowi i jego otoczeniu, to przez alkohol jest tyle patologii etc., ale palić se można ;D lml Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 za palenie nie, bo mimo wszystko to nie jest az tak inwazyjne uzależnienie tzn. alkoholizm szkodzi człowiekowi i jego otoczeniu, to przez alkohol jest tyle patologii etc., ale palić se można ;D lml Sprytni ludzie palą nawet w psychiatryku. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 4, 2013 @Morderca A powinni wszystkich brac bez gadania :D Pali się zwykle z powodu nerwów. Jak dla mnie kolejny głupi sposób nad odstresowanie, ludzie tylko by się odstresowali, niewielu chce się coś rozwiązywać. Nie potrafią się obudzić i zacząć myśleć. @Karolina Skoro można palić, to śmiało to rzuć, zobaczymy czy to takie łatwe. A dziwne każdy mówi "to nie takie proste". Alkoholizm szkodzi, ale gdy ktoś jest porządnie pijany. Tylko że gdy palisz szkodzi to na płuca, a płuca to podstawa. Palenie też szkodzi osobom które przebywają w pobliżu palącego. Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted April 4, 2013 w psychiatryku wszyscy palą ! Pacjent wchodzi do gabinetu lekarza i ten go częstuje fajkami :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 w psychiatryku wszyscy palą ! Pacjent wchodzi do gabinetu lekarza i ten go częstuje fajkami :) Nie wszyscy. Tylko część. Koleżanka w psychiatryku właśnie przestała palić. Chciała szybciej wyjść. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 4, 2013 Karolina - ja też muszę jutro to cholerstwo oddać. Jaki masz temat? Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted April 4, 2013 Karolina - ja też muszę jutro to cholerstwo oddać. Jaki masz temat? Obłęd, szaleństwo, choroba psychiczna ;D fuck yeaah ;D w psychiatryku wszyscy palą ! Pacjent wchodzi do gabinetu lekarza i ten go częstuje fajkami :) Nie wszyscy. Tylko część. Koleżanka w psychiatryku właśnie przestała palić. Chciała szybciej wyjść. Oczywiście zalezy od oddziału i przypadłości ;) Ja miałam styczność z konkretnymi przypadkami i bardzo ciekawymi lekarzami ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 4, 2013 A gdzie byłaś? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 4, 2013 Najciekawsze jest że komuś zawsze czegoś brakuje :D I taki jest problem z nałogami. Share this post Link to post Share on other sites