Evi 1960 Posted March 31, 2013 u mnie śnieg już topnieje, wiosna idzie :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 31, 2013 Ty uważaj mój kot zamiast myszki łowić. To w lato 3 wiewiórki sprowadziła Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Tyś Łowczyni, a ja Megawiewiórka :happy: :ninja: Czyli, że mam na ciebie polować ? Poleje się krew :happy::devil: . No i wracamy do wczorajszego duszenia :P. Tom się wkopał xD Ty uważaj mój kot zamiast myszki łowić. To w lato 3 wiewiórki sprowadziła Cholera, a ja mam mieć 1000 kotów .. .xD Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 31, 2013 Evi to skąd jesteś że topnieje? U nas to sypie jak Armagedon Jak to 1000 kotów xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 31, 2013 Tak mniej więcej dzisiaj szłam do babci. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 podkarpacie - Rzeszów :D sypało chyba 2 dni temu, dzisiaj topnieje. w sumie to od wczoraj już topnieje, a dziś nawet była mżawka wiosenna :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 U mnie też cały czas sypie i to od rana. @TheEscapist no sam zacząłeś :-D. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Nie czytałeś wczoraj moich wyznań w biurze matrymonialnym ? XD Zostanę starym kawalerem z domem z kominkiem i 1000 kotów xD A wg mojej znajomej codziennie będę miał kota na śniadanie :happy: podkarpacie - Rzeszów :D sypało chyba 2 dni temu, dzisiaj topnieje. w sumie to od wczoraj już topnieje, a dziś nawet była mżawka wiosenna :P U mnie dwie godziny temu też padał deszczyk, teraz za to jest śnieżyca. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 31, 2013 U mnie podobnie tylko jeszcze brakuje sypiącego śniegu Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 31, 2013 Naprawde? Nikt nie zauważył czegoś niezwykłego w moim zdjęciu? Idę sobie. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 31, 2013 W Opolu też śnieży... Aż się chce z domu wyjść :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Przepowiadam, że zaraz zacznie sypać :happy: Naprawde? Nikt nie zauważył czegoś niezwykłego w moim zdjęciu? Idę sobie. Wiewióreczka ;D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 Naprawde? Nikt nie zauważył czegoś niezwykłego w moim zdjęciu? Idę sobie. Wiewióreczka ;D Poznał swój swego :happy: . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Naprawde? Nikt nie zauważył czegoś niezwykłego w moim zdjęciu? Idę sobie. Wiewióreczka ;D Poznał swój swego :happy: . No dokładnie :sleepy: A tak wygląda u mnie za oknem :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 Naprawde? Nikt nie zauważył czegoś niezwykłego w moim zdjęciu? Idę sobie. nie wyświetliło mi zdjęcia nawet :( muszę coś zrobić z moim chrome... @TheEscapist - u mnie nie będzie śniegu. u mnie ma być już wiosna !!! edit - LOL masz serduszka na chodniku :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 Naprawde? Nikt nie zauważył czegoś niezwykłego w moim zdjęciu? Idę sobie. nie wyświetliło mi zdjęcia nawet :( muszę coś zrobić z moim chrome... @TheEscapist - u mnie nie będzie śniegu. u mnie ma być już wiosna !!! Mnie chrome chodzi bardzo dobrze ;f A co do wiosny, miejmy nadzieję, że tak będzie :happy: Sam się zdziwiłem jak je zobaczyłem :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 o kuuuurde,.... już wiem ! adBlock mi blokuje emotki i obrazki... :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 o kuuuurde,.... już wiem ! adBlock mi blokuje emotki i obrazki... :( Niemożliwe, sam go używam i jak już pisałem, jest ok ;f Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 31, 2013 tak, ale ja sobie poblokowałam wasze gify w podpisach i mi widocznie wszystkie grafiki to objęło... nienawidzę jak mi coś skacze i rusza się na stronie :/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 31, 2013 aaa no chyba że ... Pomyślę nad nową sygnaturką. I jak się podoba nowa sygnaturka ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 31, 2013 No nic nie poradzisz, ktoś lubi jakieś historyjki :) Szymek został fanem wiewiórek :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 31, 2013 Dobrze że nie żółwi. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 Haha Invidia, to pewnie druga pasja :). W sumie to jaki fan wiewiórek ? On chce je zabić, zabrać ogon i sprzedać futro :happy: . Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 31, 2013 Moja mama ma płaszcz z lisa O.O może Szymkowi marzy się czapka... Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 31, 2013 Nie, bo on chciał ogon sobie doczepić itd, taki tam cosplay na konwent. Share this post Link to post Share on other sites