Guest Simo Posted March 30, 2013 Ależ sznurówki chyba już wszyscy mają ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 30, 2013 Zawsze i wszędzie służę uśmiechem xDD. Ja już mam te sznurówki, sama musiałam sobie kupić, ale drugimi nie pogardzę ;). Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Ależ sznurówki chyba już wszyscy mają ? xD Ja nie mam glanów, więc po co mi do nich sznurówki? :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Zawsze i wszędzie służę uśmiechem xDD. Od kiedy agonia = uśmiech ? :happy: Ależ sznurówki chyba już wszyscy mają ? xD Ja nie mam glanów, więc po co mi do nich sznurówki? :D O właśnie xD Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 Nasza akcja padła ponieważ nikt nie robi przelewów za 50 gr hehe. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Numeru konta nie podałeś xD Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 A no tak przepraszam, następnym razem podam ponieważ nie pamiętam na pamięć :p Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 30, 2013 Zawsze i wszędzie służę uśmiechem xDD. Od kiedy agonia = uśmiech ? :happy: Ah, czyli źle zinterpretowałam twoją wypowiedź :undecided: . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Zawsze i wszędzie służę uśmiechem xDD. Od kiedy agonia = uśmiech ? :happy: Ah, czyli źle zinterpretowałam twoją wypowiedź :undecided: . Toć sobie żartuję :happy: Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 TheEscapist chciał powiedzieć że ma za dużo wrogów i chce żeby kalendarz oglądali z drugiej strony xDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 30, 2013 No nie wiem, nie wiem. Jak są jakieś uwagi o mnie to biorę to sobie do serca itd. Głupia jestem xD. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 Ale nadal nie wiemy jak wyglądasz. :( Tylko mądry sądzi że jest głupi :p Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 30, 2013 Ale nadal nie wiemy jak wyglądasz. :( Tylko mądry sądzi że jest głupi :p Jak ci pisałam : Brzydcy ludzie nie chwalą się wyglądem :P. Hmm, czyli jestem mądra :happy: . Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 Ja brzydki sie pochwaliłem. mam pomysł pochwal sie np: na fb a ja ci powiem czy jesteś brzydka czy nie. Co ty na to? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 Ciekawe, czy ona ma tam zdjęcia. B o ja nie mam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 No widzisz. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 30, 2013 Narciarz, udanej Niedzieli :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Ej, ja to czytam! Biedna :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Ktoś tutaj narzekał na ciszę ... xDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Wspomniałeś w "Przywitaj się" o megawiewiórkach. A gdzie megażółwie? One też gdzieś tam były :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 Wywołałam wilka z lasu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Ojej, zapomniałem xD Megażółwie będę w jeziorkach grasowały xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Ale je też trzeba łowić! Potem na forumowym spotkaniu będziemy robić zupę z żółwia :D Share this post Link to post Share on other sites