Guest Simo Posted March 28, 2013 Załóżmy zespół darcia się i wkurzania! To będzie lepsze niż NW ;). Ja chcę rozbijać szklanki. Głosem oczywiście. Zawsze chciałam rozbijać szklanki głosem *.* Ja okna rozbijam głosem :D :happy: To ja poproszę korepetycje :happy: ! Musisz śpiewać tak samo brzydko jak ja :D :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 28, 2013 Uwierz mi, śpiewam gorzej :P. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 Nie słyszałaś mnie :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 28, 2013 siedz cicho bo rozbijesz ale czym innym :P a historia była taka: od wczoraj od 9.30 do 19.00 plecy mnie bolały, nawet sen nie pomógł, a dziś tyle samo godzin, przez cały dzień miałem katar, a teraz mnie nos piecze ja wam dam zabawę o wy gówniarze albo dzwońta do psychiatryka A ja założyłem temat na bajki, proszę bardzo http://forum.nightwish.pl/watek-swiaty-wyobrazni wymyśl bajkę ale ci co najwięcej się nudzą, nic nie napisali i kto tu leń nawet się myśleć o bajkach nie chce Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 28, 2013 Oj tam, oj tam. Napewno nie jest tak źle :). Ancient ja tam twórczej wyobraźni nie mam, to się nie będę wygłupiać... Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 28, 2013 przez was bym chleb ugotował w mikrofalówce [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O9FrMkhQoA4 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 Z czego mogę sobie zrobić ogon jak wiewiórki, tylko tak wielki, by pasował na mnie ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 28, 2013 Z czego mogę sobie zrobić ogon jak wiewiórki, tylko tak wielki, by pasował na mnie ? xD Z megawiewiórki :devil: . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 hahahahahahhhahaha ♥ I jak tu Was nie lubić :happy: Mniej więcej chodziło mnie o domowe sposoby :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 28, 2013 hahahahahahhhahaha ♥ I jak tu Was nie lubić :happy: Mniej więcej chodziło mnie o domowe sposoby :happy: A to ja się nie znam, ale na polowanie na megawiewiórkę chętnie bym się wybrała :P. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 hahahahahahhhahaha ♥ I jak tu Was nie lubić :happy: Mniej więcej chodziło mnie o domowe sposoby :happy: A to ja się nie znam, ale na polowanie na megawiewiórkę chętnie bym się wybrała :P. To kiedy polujemy ? :happy::devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 Okej. ! Rozumiem, całą grupą ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 28, 2013 Polowanir zbiorowe, trzeba ją okrążyć, bo taki megawiewiórki są strasznie cwane :devil:. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 megawiewiórki są megacwane ? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 28, 2013 i zieją ogniem :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 28, 2013 i latają i pływają Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 megaogniem ! ;D jaaa, one są mega ! xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 28, 2013 Matko i córko. Co wyście brali... Też chcę :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 Trzeba było plotkować z nami co byś się nie nudził, to nie, wolisz teraz narzekać :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 28, 2013 Złapanie ich będzie megatrudne, ale jako łowcy megawiewiórek musimy dać radę :-D. Adrian jedliśmy jajka wielkanocne. Zaraz, zaraz, chyba, że to nie były jajka ? :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 Złapanie ich będzie megatrudne, ale jako łowcy megawiewiórek musimy dać radę :-D. jesteśmy megałowcami megawiewiórek, którzy radzą sobie ze wszystkimi megawyzwaniami :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 28, 2013 Matko i córko. Co wyście brali... Też chcę :) obstawiam, że tak na forum publicznym nikt ci nie poda numeru do dealera :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 Matko i córko. Co wyście brali... Też chcę :) obstawiam, że tak na forum publicznym nikt ci nie poda numeru do dealera :D TO JA XDDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites