Ancient 322 Posted April 26, 2013 A dobra, tylko skombinuj mi taki przenośny odtwarzacz z obsługą jak w kompie. A z płyty sobie skopiuje utwory :P Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 26, 2013 Heh... jakość CD>>>>>>jakość mp3 (czy raczej brzmienie :P) bo wiadomo, ze zapis jako taki ten sam, tylko "upchany" i stąd gorsze brzmienie ;) ale na słabym/przeciętnym sprzęcie różnicy nie ma, więc jasne 128 spokojnie wystarczy XD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 27, 2013 Zabrałem się za kucharzenie - to znaczy chciałem sobie upiec frytki w piekarniku. No a więc czytam, że trzeba nastawić piekarnik na temperaturę 220 stopni, wsadzić frytki i piec 20 minut. No a więc tak zrobiłem. Ale nie wpadłem na pomysł, że piekarnik najpierw należy rozgrzać do tej temperatury ;f Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 27, 2013 He he ,zdarza się ,jak chodziłem do gastronomika to nie takie jaja były Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 27, 2013 Ja robiąc zwykły najzwyczajniejszy koktail o mało co nie otrułam rodziny. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 27, 2013 Tzn możesz napisać coś więcej Invidia ,brzmi zachęcająco Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 27, 2013 Aaaaaa zmywarka mnie pożarła ! Teraz pisze tutaj duch Szymka ! Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 27, 2013 Na pewno :D pomyliłam proszek do pieczenia z czymś tam. I przesadziłam z solą. Do tej pory się zastanawiam po co była ta sól. Szymek, zmywarka? A nie czasem piekarnik? :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 27, 2013 Dziękujemy ci, zmywarko. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 27, 2013 He He ja też kiedyś ,dodałem do białego sera zamiast cukru wanilinowego proszek do pieczenia,i dziwiłem się czemu śmietana w serze się tak pieni Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 27, 2013 He He ja też kiedyś ,dodałem do białego sera zamiast cukru wanilinowego proszek do pieczenia,i dziwiłem się czemu śmietana w serze się tak pieni omg... waNILINOWY... pierwszy raz chyba widzę, żeby ktoś pisał to tak jak na opakowaniu... wszyscy zawsze piszą waniliowy :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 27, 2013 Dziękujemy ci, zmywarko. Nie ma się co cieszyć, bo jako duch będzie nas straszył po nocach i rucał w nas puszki po pepsi i zgniłe ziemniaki. Tak słyszałam :happy: . Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 27, 2013 Evi w gastronomiku ,za mówienie waniliowy obrywało się łyżką z masy po furażerce Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 27, 2013 Dziękujemy ci, zmywarko. Nie ma się co cieszyć, bo jako duch będzie nas straszył po nocach i rucał w nas puszki po pepsi i zgniłe ziemniaki. Tak słyszałam :happy: . Puszczką, cokolwiek to znaczy xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 27, 2013 @Szymek owadem (puszczka) o imieniu Pepsi, ale ja bym go nazwała Stefan. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 27, 2013 Ty wszystko nazywasz Stefan. Ja wolę różnorodności trochę xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 27, 2013 Dzięki Simo śmieję do monitora xDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 27, 2013 Pisałam, że poprawiłeś mi humor :rolleyes: Cała sytuacja mnie rozbroiła ^^ Dzięki Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 27, 2013 Ty wszystko nazywasz Stefan. Ja wolę różnorodności trochę xD Ale Stefan to cudowne imię! Chociaż, w sumie własnego syna bym tak nie nazwała, bo nie chciałabym mu niszczyć życia i pewnie dlatego, że nie będę miała dzieci :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 27, 2013 Goście pojechali, rodzice gdzieś wybyli, jestem sam :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 27, 2013 Jeszcze ja. Aaa, bo ty sam w domu. Nieważne. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 27, 2013 Cholera, to przykre, gdy chcę polubić na lastfm piosenkę, której akurat słucham, a się okazuje, że już ją lubię ;_; Share this post Link to post Share on other sites