Piotrek 121 Posted March 25, 2017 Całe Vehicle of Spirit (pełen koncert z Wembley) pojawiło się oficjalnie na Spotify. Dzięki za info. Właśnie odsłuchuję :) Share this post Link to post Share on other sites
Endless Forms 1 Posted September 2, 2017 Witam, Chciałbym zakupić Vehicle Of Spirit wersję na DVD i mam pytanie czy jest jakaś straszna różnica pomiędzy jakością dźwięku? Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted September 2, 2017 Ja mam DVD i nie narzekam. Nie wiem, jak wypada Blu-Ray, ale generalnie jak nie masz wielkiego telewizora Full HD i zestawu iluś tam głośników, to raczej nie poczujesz różnicy. Zresztą kiedyś w Anglii robili takie badania i puszczali ludziom DVD i Blu Ray i blisko połowa nie rozróżniała, kiedy było które :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Endless Forms 1 Posted September 2, 2017 Ja mam DVD i nie narzekam. Nie wiem' date=' jak wypada Blu-Ray, ale generalnie jak nie masz wielkiego telewizora Full HD i zestawu iluś tam głośników, to raczej nie poczujesz różnicy. Zresztą kiedyś w Anglii robili takie badania i puszczali ludziom DVD i Blu Ray i blisko połowa nie rozróżniała, kiedy było które :D[/quote'] Dziękuję! :D Share this post Link to post Share on other sites