Nymphetamine 958 Posted April 29, 2013 Też chciałam Huntera : ( A może być piosenka bez tekstu? :D Polski zespół. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 30, 2013 może takie? [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 30, 2013 Pewnie wszyscy znacie, ale Dżemu nie mogło tu zabraknąć ^^ [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tniz76ZVM1g ♥ ♥ ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 30, 2013 Proszę bardzo piosenka bez słów i polski zespół [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 30, 2013 Zostawiłam was na dłuższą chwilę i tyle propozycji fajnie :D Proszę bardzo piosenka bez słów Jak już się życzy w jakimś konkretnym języku to z tekstem ^.^ Teledysk teledyskiem' date=' ale numer mi się spodobał ^^[/quote'] Myślałam, że o niego Ci chodzi w związku z "zakręceniem" xD Z tych co są tutaj wygrywa Sami the Owl - 1pkt Podsumowanie punktacji: Evi - 1 TheEscapist - 1 Freyja - 1 Sionqa - 1 Sami the Owl - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 30, 2013 Yay! :) No to ja poproszę metal napakowany orkiestrą symfoniczną. Ale nie jakieś tam parę flecików, skrzypce i puzonik tylko naprawdę coś, gdzie orkiestra jest na pierwszym miejscu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 30, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5flNb4fE0UY Buahahha ja się wszędzie wkręcę ;D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 30, 2013 Mogłam wybrać coś innego, ale to taka kontrpropozycja do symfonicznego black metalu ;) [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rBM6TnLJXBg gods bless Mozart and Lacrimosa XD _____________________________________________________ Teledysk teledyskiem, ale numer mi się spodobał ^^ Myślałam, że o niego Ci chodzi w związku z "zakręceniem" xD Tak o teledysk chodziło, ale nie dla teledysku wybrałam właśnie tę propozycję ;) Chodziło o to, że to jakaś nowość, zespół o którym nie słuszałam, w dodatku z Finlandii i po fińsku i jeszcze mi się spodobało. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 30, 2013 [video=youtube] Nie wiem, czy tu jest jakaś totalnie napakowana orkiestra, ale siedzą i grają :P. Poza tym bardzo lubię tą piosenkę :). Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 30, 2013 Ze względu na to, że za chwilę wyjeżdżam, a nie chcę robić tutaj zastoju, zdecyduję się już teraz :) Chyba jednak przekonał mnie orkiestralny black metal, więc Escapist +1 :) Już zrzuciłam sobie Wacken 2012 w wykonaniu DB na komórkę i będę słuchać w drodze ^^ Podsumowanie punktacji: Evi - 1 TheEscapist - 2 Freyja - 1 Sionqa - 1 Sami the Owl - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 30, 2013 A więc ja poproszę ... Coś po fińsku :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 30, 2013 Rzucę lekkim spamem, ale trudno - muszę spytać: ta punktacja to tak sobie dla zabawy, czy dajemy sobie plusy do reputacji? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 30, 2013 Myślę że tak sobie, dla zabawy :P Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 30, 2013 Ja bym uznała, że dla zabawy, ale jak oczywiście komuś się bardzo spodoba propozycja, to może dać plusa ;) Coś po fińsku... za dużo tego xD O! Wiem co! Fiński metal dla dzieci :-D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 1, 2013 nie mogłam się oprzeć... [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 1, 2013 nie mogłam się oprzeć... [video=youtube] Człowieku kocham Cię! *.* Szukałam tej piosenki chyba z 10 lat ;o Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 2, 2013 Po propozycji Sionqi jestem z góry na przegranej pozycji :P, ale żeby nie przedłużać: [video=youtube] To jest dziwne :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 2, 2013 Bezsprzecznie wygrywa Evi :happy: Kocham tę piosenkę :D Evi - 2 TheEscapist - 2 Freyja - 1 Sionqa - 1 Sami the Owl - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 2, 2013 haha dziękuję :) to ja poproszę coś takiego klimatycznego, spokojnego :) niekoniecznie rockowego ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 2, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sXcjpm5gCg8 Ja tam to uwielbiam :blush:. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 2, 2013 [video=youtube] To ja zagram muzyką z gry :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 2, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iijklrtljnw 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 3, 2013 wszystkie propozycje są świetne, ale wybieram TheEscapist :) głównie dlatego, że przypomina mi to inny utwór, też z gry i jeden z moich ulubionych :) Evi - 2 TheEscapist - 3 Freyja - 1 Sionqa - 1 Sami the Owl - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 3, 2013 To teraz trudniej :D Poproszę jakiś rock/metal słoweński (ze Słoweni) :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 3, 2013 [video=youtube] Do wszystkich, którzy przestraszyli się życzeniem Simo - nic tak nie poszerza horyzontów, jak poszukiwanie nowych dźwięków, tak więc pokażmy mu, że potrafimy go zagiąć :P Share this post Link to post Share on other sites