Sølvi 237 Posted April 6, 2013 To po 5 gwiazdkach, czyja głowa pojawia się jako pierwsza xD ? Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 6, 2013 To po 5 gwiazdkach' date=' czyja głowa pojawia się jako pierwsza xD ?[/quote'] Pewnie Samiego, bo biedak wyleciał jako pierwszy... Albo może Tarja? Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted April 6, 2013 Specjalnie dla Szymka MegaŻółw Ma całe 25 cm średnicy i ciągle rośnie ;-) Tutaj moja domowa bestia go zagoniła do rogu i nadzoruje by nie uciekł ;-) Tak oto przedstawia się moje domowe zoo ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 6, 2013 żółw... odważne. ja bym nie podjęła się opieki nad zwierzęciem, które żyje tak długo... Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted April 7, 2013 Evi zawsze można oddać w spadku wnukom ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 7, 2013 Widzę, że na rozważania was bierze po północy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 CUDOWNY TEN ŻÓŁW ! DZIĘKUJĘ, ŻE O MNIE PAMIĘTAŁEŚ !!! ♥ !!! AWWWWWW Evi, co do zakończenia o herbatce, wiem, że było cudowne. To dlatego, że ja je wymyśliłem :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 7, 2013 Spać mi się chce, a za 2 i pół godziny autobus. Życie ucznia. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 7, 2013 BOŻE.DROGI.W.NIEBIE. Co wam odwaliło o tych wokalistkach?! Właśnie przez to przebrnęłam i jeszcze, ale to jeszcze żyję :happy:. Jak jestem cisza, jak mnie niema nadaktywność, robicie to specjalnie :devil:. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Spać mi się chce, a za 2 i pół godziny autobus. Życie ucznia. Pośpisz w autobusie. BOŻE.DROGI.W.NIEBIE. Co wam odwaliło o tych wokalistkach?! Właśnie przez to przebrnęłam i jeszcze, ale to jeszcze żyję :happy:. Jak jestem cisza, jak mnie niema nadaktywność, robicie to specjalnie :devil:. To Ty o tym nie wiedziałaś ? My zawsze każdemu na złość robimy. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 7, 2013 BOŻE.DROGI.W.NIEBIE. Co wam odwaliło o tych wokalistkach?! Właśnie przez to przebrnęłam i jeszcze, ale to jeszcze żyję :happy:. Jak jestem cisza, jak mnie niema nadaktywność, robicie to specjalnie :devil:. To Ty o tym nie wiedziałaś ? My zawsze każdemu na złość robimy. Ej! Bo się obrażę :[ . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Ojej, i co teraz ? :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 7, 2013 Nie wiem, ale coś wymyślę :devil: . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Hmmm ... Będziesz mnie dusiła ? :happy: czy może naślesz na mnie megawiewiórkę ? :D WIDZIAŁAŚ MEGAŻÓŁWIA, KTÓREGO WSTAWIŁ PREZES ?! ON JEST CUDOOOOWNYYYY ! Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 7, 2013 Widziałam, widziałam! Przepiękny, chociaż taakiego zwierzaka to bym się bała. Zaraz, zaraz ja się boję każdego! A z tą karą to zobaczę. Muszę zawołać wiewiórkę z lasu obok i zmodyfikować ją genetycznie :happy: . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Czy ja mam się bać ? Btw, znalazłem Twojego szaleńca z psychiatryka :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 7, 2013 A właśnie, Szymek, ładna sygnaturka. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Dziękuję :) Atlas Chmur mnie kupił :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 Ale awatar mógłbyś zmienić :P Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2013 Avatar ma nasz uciekinier świetny :P Pasuje do niego, jakby był duszony, czy coś xd Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Ej no, to nie jest miłe xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 7, 2013 Nie no, nawet bez duszenia, fajny jest :D Ja za to myślałam, żeby ten pojedynek na najbardziej dramatyczne gryzienie jabłka sobie wstawić, ale odpuściłam :D W zasadzie nie wiem ciągle o co chodzi z tym duszeniem, ale chyba po staniu się szatanem dziewczyny odpuściły? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 7, 2013 Raczej moje koty. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Chyba. Aczkolwiek nie jestem pewien xD Share this post Link to post Share on other sites