olmer 1 Posted March 18, 2018 Witam wszytkich :) Troche moze dziwnie, bo pierwszy post i od razu ogloszenie, ale w sumie glownie po to sie zarejestrowalem. A mianowicie kupilem bilet na koncert Nightwisha w Krakowie, jestem z okolic Poznania i mialem zamiar jechac pociagiem. Ale gdyby z mojego miasta lub okolic znalezli sie chetni zeby sie podzielic kosztem wachy to moge jechac rownie dobrze samochodem, a i na koncercie bedzie pewnie fajniej grupa bo ide sam. No i pogadac bedzie mozna, posluchac Nightwisha itd. Bilet mam w Golden Circle. Tak wiec zapraszam do kontaktu :) Share this post Link to post Share on other sites
AlcatrazX 0 Posted October 24, 2018 Cześć! Też jestem z okolic Poznania. Bilet zdobędę od koleżanki z pracy w najbliższych dniach. Co do paliwa możemy się jak najbardziej dogadać. Daj znać jaki masz plan wyjazdu. Share this post Link to post Share on other sites
olmer 1 Posted October 24, 2018 Włącz w opcjach odbieranie prywatnych wiadomości, bo nie mogę Ci wysłać. 1 Share this post Link to post Share on other sites
AlcatrazX 0 Posted October 26, 2018 Włącz w opcjach odbieranie prywatnych wiadomości' date=' bo nie mogę Ci wysłać.[/quote'] Gotowe Share this post Link to post Share on other sites