Arabesque 487 Posted April 20, 2017 Ostatni wpis przed maturą.\ Nowe zdjęcie w nagłówku jest mojego autorstwa :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted May 10, 2017 Dodaję zaległy wpis, który napisałam spontanicznie zainspirowana imprezą, którą zakończyliśmy rok szkolny. Oraz opis mojego dzisiejszego dnia, czyli o tym, jak wyszłam z domu bez makijażu i świat się nie zawalił. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted May 30, 2017 Napisałam o tym, jak to się człowiek czuje podczas zdawania matury. Na podstawie moich własnych doświadczeń oraz relacji kilku znajomych mi osób. A teraz nareszcie wakacje ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 30, 2017 Widzisz, miałam jednak trochę racji z tym stresem okołomaturalnym. ;) Ale powiem Ci, że ta lista "pomaturze" nie jest taka zła, bo wakacje są dwa razy dłuższe i da się wygrzebać z paru rzeczy. ;) Generalnie cudowny wpis, jak zawsze. ♥ Jedno mam tylko "ale", a mianowicie - ikona wpisu Ci się troszkę rozpikselowała i nie wygląda za przyjemnie, ale to chyba możesz przeboleć. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted June 26, 2017 Dziękuję! ♥ Nie ustawiałam tego obrazka jako ikony wpisu. Sam mi tam jakoś wskoczył, a że jestem bułą informatyki, postanowiłam nie grzebać przy tym więcej i tak to zostało. Ostatnio w obrazowy sposób edukowałam społeczeństwo na temat hiperglikemii. A potem je demoralizowałam, bo po po co komu czytać książki. Przecież wiadomo, że książek czytać nie warto. 1 Share this post Link to post Share on other sites
LuciferMorningStar 396 Posted June 26, 2017 Wszystkie wpisy świetne, jak zwykle ;) Czyta się bardzo przyjemnie (nie wiem czemu ale w umyśle wyświetla mi się reklama Milki). Najbardziej przypadł mi do gustu ostatni, o książkach. Jak napisałaś, lepiej podglądać sąsiadów i plotkować, zawsze i wszędzie ;) Kreatywność to zaiste potwór trzygłowy. Zaśmieca mózg, odwraca uwagę od rzeczywistych, ważkich spraw np. co zrobić na obiad, ile kasy wyciągnąć z bankomatu, dlaczego sąsiad przestał wyprowadzać psa, czemu zmienił jabola na mineralną. Druga głowa sprawia, że mniej zarabiamy wpadając na bezsensowne pomysły. Trzecia głowa wprowadza bezsenność, pomysły trzeba spisać, choćby tak absurdalne jak lepidy, lumię, mydliczki a do tego ekoterroryści i upadłe anioły. Czyste zło ;) Sąsiedzi powiedzą, że zwariował, ale zaraz! Przecież pracuję w psychiatryku! A może tam leży? Arabesque, poproszę więcej satyr! ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 26, 2017 (Świetne) wisy wpisami, ale za mema z Davidem to Cię uwielbiam! ♥ #teamTen 1 Share this post Link to post Share on other sites