Monciak97 79 Posted September 10, 2015 Ktoś się wybiera? Share this post Link to post Share on other sites
Sumek95 30 Posted September 12, 2015 Tak bardzo bym chciał się wybrać. :( Berlin w miarę blisko, ale dojazd będzie kosztować fortunę. :'( Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted September 21, 2015 Tak bardzo bym chciał się wybrać. :( Berlin w miarę blisko, ale dojazd będzie kosztować fortunę. :'( A gdzie mieszkasz? Ze Szczecina podróż do Berlina pociągiem kosztuje jakoś 5 Euro Share this post Link to post Share on other sites
Sumek95 30 Posted September 22, 2015 W Gliwicach na Górnym Śląsku. ;) Więc bliżej mi będzie na koncert w Pradze. :) No chyba, że ktoś z moich okolic jechał by do tego Berlina. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 22, 2015 Zastanawiałam się nad Pragą, ale na razie to tak palcem po wodzie pisane, nie mam ani ogarniętego spania w Pradze, ani dojazdu, ani za bardzo hajsu, żeby się tam dostać. Chociaż to ostatnie najszybciej by się chyba znalazło. Jakby jechała do Pragi silna ekipa DE, to byłoby tym lepiej :) Share this post Link to post Share on other sites
Sumek95 30 Posted September 22, 2015 Kiepsko, że to zima. Bo gdyby tak ten koncert był w cieplejszym okresie, to spanie nie byłoby problemem. Pola namiotowe tam pewnie są. ;) A namioty teraz robią takie fikuśne, że często gęsto do plecaka się mieszczą. :) Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted September 22, 2015 No nie wiem. Ja w każdym razie do Berlina się wybieram :) Share this post Link to post Share on other sites
Rinn 21 Posted November 29, 2015 Ja również do Berlina jadę :). Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted December 7, 2015 Ja również do Berlina jadę :). Idziesz z kimś? Fajnie by się było jakoś tam zgadać - w końcu zawsze lepiej z kimś kto Polski zna :) Share this post Link to post Share on other sites
Rinn 21 Posted December 7, 2015 Idziesz z kimś? Fajnie by się było jakoś tam zgadać - w końcu zawsze lepiej z kimś kto Polski zna :) Pewnie, chętnie :). Ja będę z chłopakiem. Możemy się wymienić numerami telefonów i zgadać już na miejscu. My jedziemy już w piątek w nocy do Berlina, więc rozeznamy się mniej więcej jak i czym dotrzeć do hali itd. Byłoby super gdybyś do nas dołączył, czym większa ekipa tym lepiej :). Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted December 7, 2015 Idziesz z kimś? Fajnie by się było jakoś tam zgadać - w końcu zawsze lepiej z kimś kto Polski zna :) Pewnie, chętnie :). Ja będę z chłopakiem. Możemy się wymienić numerami telefonów i zgadać już na miejscu. My jedziemy już w piątek w nocy do Berlina, więc rozeznamy się mniej więcej jak i czym dotrzeć do hali itd. Byłoby super gdybyś do nas dołączył, czym większa ekipa tym lepiej :). PW Share this post Link to post Share on other sites
Laukon 0 Posted December 13, 2015 Hej Wam! Jedzie ktoś może do Berlina ze Szczecina? Wybieram się z żoną na ten koncert i szukamy miejsca w kogoś w samochodzie (choćby powrót). pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites