NightwishAnka 480 Posted August 5, 2015 Tak jak w poprzednich latach - w którąś sobotę teraz w sierpniu lub we wrześniu spotykamy się popołudniu przy Adasiu na rynku i miło spędzamy czas. Stała ekipa - Kraków i okolice , ale oczywiście innych też zapraszamy . Tylko kiedy i w jakim składzie , i żeby z Wrocławiem nie kolidowało :P . Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 5, 2015 Poza 05.09, wszystkie daty mi pasują :) Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted August 5, 2015 Ja w Krakowie będę dopiero 25.09, więc jedynie ostatni termin mi pasuje ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 5, 2015 U mnie jeśli chodzi o daty Sierpniowe nie wchodzą w grę ,najlepiej te 12 19 26 Wrzesień Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted August 5, 2015 Też myślę, że jeśli spotkanie byłoby pod koniec września, to może dałbym radę. :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 11, 2015 Niestety nie mogą edytować ankiety ale 26.09 odpada , bo jadę na Pola Chwały ale następna sobota czyli 03.10 jest jak najbardziej okej. Share this post Link to post Share on other sites