Adrian 3317 Posted July 4, 2013 "Nightwish FanPOD jest pierwszą aplikacją dla tabletów o zespole Nightwish. Zawiera historię grupy, trailery filmu Imaginaerum, wszelkie Nightwishowe usługi online, nadchodzące koncerty, sklep i wiele nieopublikowanych zdjęć. Więcej nowości pojawi się jesienią 2013. Wersja 1 jest już dostępna w wersji angielskiej, rosyjskiej, hiszpańskiej i portugalskiej." Więcej info: http://www.fanpod.fi/nightwish/ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted July 4, 2013 O, trzeba ściągnąć i zobaczyć. :D Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted July 4, 2013 Niezbyt to płynne, ale to raczej wynika z mojego przewrażliwienia na tym punkcie, a poza tym to dopiero pierwsza wersja. Ale ogólnie fajne do poczytania sobie ot tak, albo poprzeglądania zdjęć. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 5, 2013 Ciekawy pomysł! Może kiedyś kiedy będziemy mieć tableta :P Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 19, 2013 - Wczorajszy trailer do aplikacji ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 19, 2013 Jak wyjdzie w j. polskim to pomyślę nad pobraniem : P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 19, 2013 Meh, nie mam tableta. Ale może kiedyś.... Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2013 Jak wyjdzie w j. polskim to pomyślę nad pobraniem : P Tego raczej nie doczekamy... ale hej, na naszej stronie znajdziecie to samo i wiele, wiele więcej. :) No i co najważniejsze - po polsku. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 19, 2013 Okay : ( Nie no, racja. Dużo jest na tej stronie i na innych się coś znajdzie. Nie potrzebna mi ta aplikacja. Share this post Link to post Share on other sites